Compact. Effortless. 

Unforgettable

Reddot award 2022 uBee mobility
uBee step volwassenen lading bagage

ONTDEK UBEE

uBee is een compacte mobiliteitsoplossing die je gemakkelijk thuis kan opbergen en een trendy ondersteuning biedt voor jou en je goederen om vlot door de stad te navigeren.

 

Deze unieke mix van een step en een trolley en een bakfiets, is een verademing voor mensen die bagage over korte afstanden willen verplaatsen en daarbij hun lichaam maximaal willen ontlasten.

 

Binnen 3 seconden verandert deze bagagestep in een trolley, waardoor hij uiterst compact wordt en je goederen gemakkelijk mee kan nemen in winkels of op andere transportmiddelen zoals deelwagens en publiektransport.

Moeiteloos

uBee is letterlijk een verademing voor uw lichaam, omdat goederen geen belasting meer vormen voor uw rug. uBee blijft overal bij de hand zodat je uw aankopen of bagage niet over te dient te laden bij de dagelijkse aankopen of bij de combinatie met andere transportmiddelen.

 

Deze step met drie wielen is uiterst stabiel en daarom veilig om mee te rijden. Ladingen met een volume tot 40L worden optimaal ondersteund door de twee grote voorwielen.

 

En de afmetingen van uBee zijn de kers op de taart. Omdat hij veel kleiner is dan een bakfiets, is ook de draaicirkel veel korter, waardoor je wendbaar door straatjes en steegjes beweegt.

Compact op te bergen

Binnen enkele seconden is uBee op te plooien tot een trolley. Zo vormt hij een handige ondersteuning bij het winkelen of is hij ideaal om met je goederen door de stad te kuieren.

 

Opgeplooid is hij ook makkelijk op te bergen. Handig voor thuis, maar ook om vlot mee te nemen op het openbaar vervoer of in de koffer van een (deel)auto.

Flexibele ondersteuning

De step is zo ontworpen dat hij eenvoudig kan worden aangepast aan uw wensen. uBee wordt geleverd met een trendy bagagetas, maar ook meer omvangrijke goederen kunnen vlot geladen worden. Zo kan via het laadplatform een grote variatie aan bagage vervoerd worden zoals: boodschappen, muziekinstrumenten, golftassen,...

Reddot award uBee mobility
VLAIO
Antwerp Powered by Creatives
Start It @KBC
LEVA-EU uBee membership

ONTDEK HET ZELF

Geladen of ongeladen, ontdek hoe soepel je door de stad beweegt en hoe eenvoudig en compact hij op te bergen is in uw woning. Registreer en ervaar zelf deze innovatieve mobiliteitsoplossing.